Nyare vitvaror har idag god kvalitet och fungerar i allmänhet väl utan att du behöver bekymra dig allt för mycket. Ibland behövs det kanske bara enklare underhållsarbete som rengöring av kylelement eller filterbyte på kyl & frys och köksfläkten? Det är enklare arbeten men vill du inte göra det själv är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via kontaktformuläret. Vitvaruservice är idag skattereducerat via RUT avdrag när arbetet utförs i hemmet. Läs mer på Skatteverket.

Reparation av vitvaror är ofta något som brådskar och det är inte alltid så enkelt att på egen hand konstatera vad som gör att vitvaran inte fungerar? Oavsett om behöver reparera ditt kylskåp, reparera frys, reparera diskmaskin, reparera torktumlare eller reparera spis så är det Insemo du skall kontakta! Vi ger dig ett kostnadsförslag och även rådgivning om det lönar sig för dig att reparera produkten eller om det är dags att köpa nytt. Tänk på att om vi kan reparera vitvaran hemma hos dig så kan du ha rätt till RUT avdrag!

Innan du kontaktar oss: förbered dig gärna med följande: Fabrikat, modell, eventuell felkod i displayen, produktnummer och inte minst kvitto på inköpet om det är eller kan vara ett garantiärende för reparation av vitvara.

GARANTISERVICE

Vi reparerar vitvaror på garanti

Insemo AB är ett serviceföretag som ingår i den rikstäckande serviceorganisation Garantgruppen.

Garantgruppen har gemensamma rutiner för samtliga samarbetspartners och arbetar i gemensamma administrativa system. Med andra ord har vi på Insemo tillgång till det stora företagets fördelar men med lokal kännedom och samtidigt det lilla företagets flexibilitet. I service ingår reparationer, installationer, reserv- och tillbehörsförsäljning samt underhållsservice. Garantgruppen följer de branschvillkor som branschorganisationen EHL och svenska myndigheter kommit överens om. Vi mäter ständigt vår servicekvalitet. Leveranstider, servicegrad och kundnöjdhet är exempel på sådant vi följer upp varje månad.Vi arbetar med reklamationer och problemlösning för dig och din vardag.

Insemo reparerar vitvaror och hjälper dig inom området Stenungsund, Tjörn, Orust, Kungälv.