Reparation av vitvaror

Vi kan reparation vitvaror

Reparation av vitvaror är ofta något som brådskar och det är inte alltid så enkelt att på egen hand konstatera vad som gör att vitvaran inte fungerar? Oavsett om behöver reparera ditt kylskåp, reparera frys, reparera diskmaskin, reparera torktumlare eller reparera spis så är det Insemo du skall kontakta! Vi ger dig ett kostnadsförslag och även rådgivning om det lönar sig för dig att reparera produkten eller om det är dags att köpa nytt. Tänk på att om vi kan reparera vitvaran hemma hos dig så kan du ha rätt till RUT avdrag! Läs mer om detta här!

Innan du kontaktar oss: förbered dig gärna med följande: Fabrikat, modell, eventuell felkod i displayen, produktnummer och inte minst kvitto på inköpet om det är eller kan vara ett garantiärende för reparation av vitvara.

Reparation av vitvaror

Vitvaror till fastighetsägare med flerfamiljshus

Är du fastighetsägare till flerfamiljshus så är Insemo det företag som kan tvättstugan och lägenheternas utrustning bäst!
Vi reparerar alla fabrikat av vitvaror: Tvätt, Tork, Disk, Kyl, Frys, Spis och Värmepump ( värmepump ej RUT berättigad).
Självklart är våra installatörer auktoriserade och kan hjälpa dig i området av Stenungsund, Uddevalla, Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg.

Vi reparerar vitvaror på garanti

Insemo AB är ett serviceföretag som ingår i den rikstäckande serviceorganisation Garantgruppen.
Garantgruppen har gemensamma rutiner för samtliga samarbetspartners och arbetar i gemensamma administrativa system. Med andra ord har vi på Insemo tillgång till det stora företagets fördelar men med lokal kännedom och samtidigt det lilla företagets flexibilitet. I service ingår reparationer, installationer, reserv- och tillbehörsförsäljning samt underhållsservice. Garantgruppen följer de branschvillkor som branschorganisationen EHL och svenska myndigheter kommit överens om. Vi mäter ständigt vår servicekvalitet. Leveranstider, servicegrad och kundnöjdhet är exempel på sådant vi följer upp varje månad.Vi arbetar med reklamationer och problemlösning för dig och din vardag.

Insemo reparerar vitvaror och hjälper dig inom området Stenungsund, Uddevalla, Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg.