Service av vitvaror

Service av vitvaror

Service av vitvaror är ofta något som brådskar. Det förstår vi och arbetar därför med att så långt det är möjligt ha med rätt reservdel hem till dig, redan från början. Då kan vi göra färdigt arbetet med din maskin redan vid första besöket. Det ställer höga krav på kompetens och inte minst lika viktigt på en snabb tillgång på reservdelar, kundtjänst och tekniker! För att ytterligare kunna veta vad som är felet får du vid första kontakten med oss en hel del frågor så vi bättre kan hjälpa dig avhjälpa felet. Förbered dig gärna med följande: Fabrikat, modell, eventuell felkod i displayen, produktnummer och inte minst kvitto på inköpet om det är eller kan vara ett garantiärende.

service-vitvaror

Vi ger dig hjälp med service av vitvaror

Vare sig du behöver service av kylskåp, service av frys eller service av diskmaskin, torktumlare eller spis så är det Insemo du skall kontakta! Vi ger dig ett kostnadsförslag och även rådgivning om det lönar sig för dig att reparera produkten eller om det är dags att köpa nytt. Är du fastighetsägare till flerfamiljshus så är vi det företag som kan tvättstugan och lägenheternas utrustning!
Vi reparerar alla fabrikat av vitvaror. Tvätt, Tork, Disk, Kyl, Frys, Spis och Värmepump ( obs ej RUT berättigande). Självklart är våra installatörer auktoriserade. Insemo utför service av vitvaror och hjälper dig inom området Stenungsund, Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg.

För vår service gäller nya RUT avdraget

Rutavdrag ges för: Nya regler för reparation av vitvaror där kravet är att arbetet skall service av vitvaror utföras i bostaden eller biutrymmen som tillhör bostaden, till exempel en tvättstuga eller ett garage. Rutavdrag ges för reparation av tvättmaskin, torktumlare torkskåp och mangel diskmaskin, kyl, vinkyl och frys, spis, spishäll, köksfläkt, spiskåpa, ugn och mikrovågsugn samt tillbehör som är inbyggda i vitvaran, till exempel ismaskin, eller vattenmaskin. Det har ingen betydelse om vitvaran är inbyggd eller fristående. Rutavdrag ges även för arbete med förebyggande underhåll, till exempel byte av kompressorer eller andra reservdelar felsökning, oavsett om det medför en reparation eller inte.

Rutavdrag ges inte för: Dock ges inget avdrag för arbete med hushållsapparater, till exempel brödrostar, matberedare, vattenkokare, centraldammsugare, dammsugare, strykjärn, kaffebryggare eller kaffemaskin – oavsett om de är inbyggda eller fristående, larm, fläktar, ventilationsutrustning, luftvärmepumpar, varmvattenberedare och element, appar och andra programvaror i en telefon eller dator som övervakar och styr vitvaror, grillar och utekök överskåp till kyl och frys ledningar och avloppsslangar i anslutning till en tvättmaskin eller andra vitvaror, installation av vitvaror eller arbete med att åtgärda fel som uppstått vid installationen, till exempel dörromhängning eller arbete med att ställa en vitvara i våg. Avdrag ges inte heller för arbeten som utförs i företagets lokaler eller kostnader för material, resor och hemkörning produktbyten och rena servicearbeten, till exempel filterbyten, säkerhetskontroller, funktionstest och statusbedömningar.